Home

IP

..:: www.kissfmradio.com.mk ::..

........................:::: Кисс Фм Радио ::::......................

...:: ХИТ на Кисс Фм Радио ::...

.........::: Гласај за нас :::........

..:: Online на Кисс Фм Радио ::..

Имаме присутни 7 гости и нема членови

...:::: Слушај во живо ::::....

...:: Најава/Регистрирај се ::...

...............::: Екипа :::................

Екипата на Кисс Фм Радио ја сочинуваат професионалци во својата работа кои неуморно работат за Вашето добро расположение...

Читај...

...........::: СМС Пораки :::...........

СМС пораки до Кисс Фм Радио од 24 држави во светот на следниов начин.....BN(празно место) DMC(празно место) текст на вашата порака.....

Читај...

......::: Чат на Кисс Фм Радио :::....

Официјален Веб Чат.....забава,дружење,запознавање на нови пријателства,слушање на најдобрата музика по наш или по Ваш избор....

Читај...

..............::: За Нас :::............

Кисс Фм Радио е интернет радио кое 4 години позитивно зрачи на нет во целиот свет и шири позитивна енергија до сите Вас.......

Читај...

...::: Kiss Fm Radio-Macedonia :::...